Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Infografies: visualització de dades, transparència i qualitat

From 22/10/2018 - 09:00
to 11/11/2018 - 00:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Icona
Infografies: visualització de dades, transparència i qualitat

Presentar la informació de forma gràfica i estructurada ajuda a interpretar-la. En aquest curs es treballarà amb eines digitals i gratuïtes per crear infografies, grafismes o cartells en línia.

Des de Colectic animen les entitats del Tercer Sector a apostar per la comunicació social. Així, els mesos d'octubre i novembre ofereixen càpsules formatives en línia sobre canals de comunicació persona a persona, infografies, creació de materials atractius de formació i difusió, i comunicació 2.0 per a entitats.

Tots els cursos estan reconeguts pel Pla de Formació de l'Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya i s'impartiran a través de l'aula virtual d'aquest. Les formacions no tenen un horari tancat, per tal que l'alumnat pugui seguir-los adaptant-los a les seves necessitats.

El curs 'Infografies: visualització de dades, transparència i qualitat' es desenvoluparà del 22 d'octubre a l'11 de novembre de 2018. Requerirà una dedicació de 12 hores i tindrà un cost de 10 euros. La inscripció ja està oberta.

Programa

  1. El valor de la infografia, conceptes bàsics de la informació visual. Analitzem exemples d’infografies i coneixem conceptes bàsics per la visualització gràfica d’informació.
  2. Eines gratuïtes per fer infografies. Coneixem una eina gratuïta i en línia per crear infografies, repassem les diferents funcionalitats i opcions, i la testegem amb dades de prova.
  3. Construïm una infografia. Recopilem dades reals de la nostra entitat per la primera infografia, crearem una infografia i discutim sobre l’experiència i el resultat. Aquest procès inclou: definir objectius, missatges i destinataris, formats de dades, disseny de la infografia.
  4. Difusió de la infografia. Com aprofitar la infografia en la comunicació, formats i requisits tècnics, compartir-al a xarxes socials i publicar-la al web de l’entitat.
  5. Anàlisi d’impacte amb xarxes socials. Volem saber quantes persones i de quin perfil han vist/obert la infografia, veiem com extreure i interpretar aquestes dades.

Detalls del curs

Date: 
Monday, 22 October, 2018 - 09:00 to Sunday, 11 November, 2018 - 00:00
Punt TIC: 
Place:
Colectic SCCL
C/ dels Salvador, 8 baixos Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.