YoMo Barcelona 2019 tindrà lloc del 26 de febrer a l'1 de març de l'any vinent. Com en les edicions anteriors, serà un esdeveniment per motivar els i les joves a seguir la seva formació en les disciplines STEAM. Fins al 5 d'octubre tenen oberta la convocatòria per tal que les organitzacions interessades a participar-hi puguin presentar propostes.

Activitat dinamitzada per Colectic a YoMo 2018
Al YoMo Barcelona 2018, Colectic va possibilitar que milers de joves exploressin el món de la programació amb Scratch . Author: YoMo.

Del 26 de febrer a l'1 de març de 2019 YoMo Barcelona rebrà a 15.000 escolars a la Farga de L'Hospitalet. Hi podran gaudir d'una enorme exposició de ciència i tecnologia. Des de l'organització han llançat una convocatòria per rebre propostes d'activitats que es puguin desenvolupar durant el festival.

Expliquen que busquen "activitats que aportin contingut emocionant i interessant, que convidin a la interacció pràctica i, sobretot, que eduquin els joves". Haurien de ser activitats adreçades, prioritàriament, a infants i joves d'entre 8 i 16 anys. Els formats de les activitats poden ser diversos: organitzar estands amb activitats interactives, tallers pràctics, conferències, espectacles en auditori, etc.

El termini per presentar una proposta finalitzarà el divendres 5 d'octubre de 2018. Es realitzarà un procés de selecció de les propostes i les seleccionades seran notificades abans del 22 d'octubre.