La cooperativa d'ensenyament Daina-Isard ha donat a conèixer la primera edició dels Premis Daina-Isard, que pretenen incentivar i fomentar l'esperit cooperatiu i emprenedor i impulsar l'aparició de noves iniciatives empresarials de caràcter social en forma de cooperativa a la comarca del Baix Llobregat.

Cartell dels 1rs Premis Daina-Isard
Convocats els Premis Daina-Isard pel foment del cooperativisme, l'emprenedoria i la innovació social. Author: Daina-Isard. License: All rights reserved.

Els premis s'adrecen a projectes emprenedors i/o iniciatives empresarials de nova creació que tinguin la seva seu social a municipis de la comarca del Baix Llobregat i que es basin en models d'economia social i cooperativa. Les persones emprenedores cal que tinguin entre 18 i 35 anys per poder presentar-s'hi.

El termini per entregar els projectes s'acaba l'1 d'octubre de 2018.

Els premis es lliuraran en una jornada que tindrà lloc el 27 d’octubre de 2018. Durant la jornada, els tres finalistes exposaran el seu projecte davant el públic assistent i el jurat. Aquesta presentació serà valorada pel jurat, que donarà a conèixer el projecte guanyador, el qual obtindrà un premi econòmic de 3.000 €.