Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Trobades de cocreació: els Punt TIC com a agents d'innovació social

Posted on 20/09/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home

Com podríem acompanyar als punt TIC a evolucionar per ser agents actius en la facilitació de dinàmiques d'innovació social digital col·laborativa al seu territori?

Aquesta pregunta ha estat el punt de partida per les trobades de cocreació que han tingut lloc els dies 12 i 13 de setembre a l'espai Bital, a l'Hospitalet de Llobregat. Les dues jornades de treball han aplegat diferents agents que han sumat les seves visions per construir el futur de la xarxa: administració pública, dinamitzadors i dinamitzadores de la xarxa, empresa, l'Oficina Tècnica i espais d'innovació social de diferents punts del territori. Al vídeo podeu veure les seves sensacions i un recull d'algunes de les conclusions compartides.

Per donar continuïtat a la feina encetada en aquestes trobades, durant la Jornada de la Internet Social s'ha programat el taller "Identificació de reptes dels Punt TIC en matèria d’innovació social digital". La sessió anirà a càrrec de Mercè Rua de Holon, que també han dinamitzat les trobades de cocreació.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.