Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els Òmnia de Torrelles i Santa Coloma de Cervelló se sumen al Moonhack

Posted on 16/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Infants programant
Moonhack pretén batre el rècod d'infants programant, for Moonhack. Licence: Tots els drets reservats

Infants i joves participants dels dos punts es trobaran a Torrelles de Llobregat el 20 de juliol per passar una estona programant. Se sumen així al repte internacional Moonhack, que pretén batre un nou rècord d'infants programant el mateix dia.

Fa unes setmanes vam fer una crida als Punt TIC perquè participessin en la iniciativa Moonhack, un esdeveniment de programació adreçat a infants i joves d'entre 8 i 18 anys centrat en la temàtica espacial. La primera edició d'aquesta iniciativa es va celebrar el 15 d'agost de 2016 i hi van participar més de 10 mil infants i joves australians/es. En la segona edició es van plantejar batre el rècord d'infants programant, però a escala mundial, i ho van aconseguir, amb la participació de més de 28 mil persones. En la seva tercera edició, se celebrarà el 20 de juliol, en comptes del 15 d'agost.

Els Òmnia de Torrelles de Llobregat i Santa Coloma de Cervelló han decidit participar en la iniciativa i, a més a més, ho faran plegats. El 20 de juliol, infants i joves dels dos punts es trobaran a Torrelles per programar amb Scratch, passar una bona estona i formar part d'un rècord mundial!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.