Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Les subvencions BiblioLab busquen activitats que promoguin l'aprenentatge i creació de coneixement

Posted on 02/07/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logotip de BiblioLab
BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dona suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania, for Diputació de Barcelona. Licence: Tots els drets reservats

La Diputació de Barcelona convoca les subvencions BiblioLab per finançar projectes que fomentin el coneixement a través de l'experimentació, la creativitat i la innovació i que es puguin desenvolupar en una biblioteca. Termini: 30 de juliol de 2018.

BiblioLab és un programa de la Xarxa de Biblioteques Municipals (XBM) que desenvolupa i dona suport a accions que tenen com a finalitat l’accés al coneixement a través de l’experimentació i metodologies innovadores i creatives en un entorn col·laboratiu obert a la ciutadania.

Ara és oberta la convocatòria per presentar projectes que es puguin desenvolupar en el marc d'aquest programa. Els projectes s'hauran de desenvolupar en una o més biblioteques o bibliobusos del Sistema de Lectura Pública de Catalunya a la demarcació de Barcelona.

Podran ser beneficiaris/àries de les subvencions persones jurídiques, sense ànim de lucre. Les persones sol·licitants hauran de comptar amb el compromís d'un ajuntament de la demarcació de Barcelona que tingui una biblioteca o servei de bibliobús on portar a terme l'activitat.

L’import màxim de cada subvenció serà de 15.000 euros. L’import de la subvenció serà com a màxim del 50% del pressupost total del projecte presentat.

S'hi poden presentar sol·licituds fins al 30 de juliol de 2018. Els projectes s’hauran de dur a terme durant el període compromès entre l'1 de juliol de 2018 i el 30 de juny de 2019.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.