Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Presentació del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018

12/07/2018
de 19:00 a 20:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Presentació del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018
El 12 de juliol es presentarà el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018. Source: CTecno. Licence: Tots els drets reservats

El 12 de juliol, el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) donarà a conèixer la desena edició del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya. Serà a les 19.00 hores, a l’auditori de l’edifici Imagina-Mediapro.

13.794 empreses i 103.300 persones treballadores conformen el sector tecnològic a Catalunya. Són dades del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2017. El 12 de juliol, es podran conèixer les dades actualitzades del sector tecnològic a Catalunya, ja que, es presentarà la nova edició de l'estudi. El Cercle Tecnològic de Catalunya realitza de manera anual una anàlisi quantitativa de la situació del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, amb l’objectiu de detectar els reptes i la visió de futur del sector.

La benvinguda institucional de l'acte anirà a càrrec de Jordi Puigneróconseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, i la conferència central de Josep Maria Ganyet, professor de nous mitjans als estudis de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra i col·laborador habitual a ‘El món’ a RAC 1, La Vanguardia, Barcelona TV i VIA Empresa. Tot seguit es farà una taula rodona amb la participació de Quirze Salomó, fundador de Nostrum; Ignasi Salvador, director d’innovació de Celsa; i Julio Lorca, director desenvolupament en l’àrea de salut digital de DKV. Conduirà l'acte Pere Mas, periodista col·laborador a TV3 i a ‘El món’ a RAC1.

Per assistir-hi cal realitzar la inscripció.

Detalls del curs

Date: 
Thursday, 12 July, 2018 - 19:00 to 20:30
Place:
Edifici Imagina-Mediapro
Avinguda Diagonal, 177 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.