Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La primera convocatòria del pla WIFI4EU s'ajorna fins a la tardor de 2018

Posted on 25/06/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Subvenció europea WIFI4EU
La primera convocatòria del pla WIFI4EU s'ajorna fins a la tardor de 2018, for Wifi4EU. Licence: Tots els drets reservats

A principis d'any, la Comissió Europea va donar a conèixer la subvenció europea WIFI4EU, que ofereix als organismes públics connexió WI-FI gratuïta en biblioteques, parcs, places, edificis oficials, centres de salut, etc. La primera convocatòria per presentar-hi sol·licituds estava programada el maig de 2018, però ha estat ajornada a la tardor.

La causa per ajornar la convocatòria ha estat un error tècnic que impedia als sol·licitants aplicar en igualtat de condicions. Es preveu que es publicarà una convocatòria nova durant la tardor de 2018, però encara no es coneix la data exacta.

A través del sistema WIFI4EU, els municipis de tot Europa, sense excepció, poden optar a bons de 15.000 euros per construir infraestructura tecnològica per donar de WI-FI gratuïta d’alta velocitat a la seva ciutadania i a les persones que hi estiguin de pas.

La iniciativa, que té una dotació total de 120M euros, promou la subvenció de fins al 100% de la infraestructura WI-FI necessària en els Ajuntaments i municipis en concepte dels punts d'accés i la tecnologia que es requereix per a la implantació del servei.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.