Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'alimentació saludable i Ies TIC, de la mà a l'Alta Ribagorça

Posted on 20/06/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
La piràmide dels aliments
El Punt TIC de l'Alta Ribagorça i el Servei d’Atenció Diürna de l'Alta Ribagorça han col·laborat en una activitat per fomentar l'alimentació saludable. Licence: Tots els drets reservats

El Punt TIC de l'Alta Ribagorça i el Servei d’Atenció Diürna de l'Alta Ribagorça han col·laborat en una activitat per fomentar l'alimentació saludable. Els nens i nenes van gaudir de jocs digitals i van fer cerques a Internet, per informar-se i prendre consciència sobre la importància de l'alimentació.

El passat dimarts 12 de juny, els usuaris i usuàries del Servei d’Atenció Diürna de l'Alta Ribagorça, així com els i les seves famílies, van participar en una activitat organitzada per aquest servei amb la col·laboració amb el Punt TIC, destinada a promoure hàbits alimentaris saludables.

Mentre que la família acudia a una xerrada realitzada per la pediatra del Centre d’Atenció Primària, en la qual s’exposaven els beneficis d’una bona alimentació, així com els inconvenients de no tenir cura d'aquests aspectes, els infants van realitzar un taller creatiu amb fruita. També van participar d’un altre taller en el qual, amb unes explicacions prèvies i mitjançant uns jocs TIC creats per la Diputació de Barcelona, treballaven conceptes sobre com tenir bons hàbits en l’alimentació. A més, van realitzar cerques a la plana web sinazucar.org per conèixer el contingut de sucre d’alguns dels aliments que acostumen a prendre, explicant-los els problemes de l’excés de sucre en la dieta diària, la quantitat de sucre diària recomanada, i la proposta d’algunes alternatives a aquests productes.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested