Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El 30 de juny, assemblea i trobada oberta de l'associació de dinamització TIC

Posted on 12/06/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Presentació de l'Associació de professionals de la Dinamització Social Digital a la JdIS 2017
L'Associació de professionals de la Dinamització Social Digital es va donar a conèixer a la JdIS 2017, for Oficina Tècnica de la Xarxa PuntTIC. 2017. Licence: BY-NC-SA

L'Associació de professionals de la Dinamització Social Digital convida els seus socis i sòcies i altres persones interessades a participar en una trobada oberta sobre el present i futur d'aquesta professió i a la seva assemblea general ordinària. Totes dues tindran lloc dissabte 30 de juny, a l'espai veïnal Calàbria 66, Barcelona.

L'associació va ser creada per diversos dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC i de la Xarxa Òmnia i la van donar a conèixer en la Jornada de la Internet Social del mes de setembre de 2017. En l'actualitat compta amb una quinzena de persones associades i l'objectiu és eixamplar la seva base social durant el 2018, començant a crear un relat comú sobre la figura del dinamitzador/a social digital.

En aquest sentit, una de les primeres accions que plantegen és una trobada oberta que han anomenat "sandbox". Girarà entorn la professió del dinamitzador/a social digital i les necessitats que es podran trobar en el futur per desenvolupar-la amb millors competències. La "sandbox" consistirà en una sessió de treball amb la dinàmica de "World Cafè" i un espai de conversa informal. Tindrà lloc dissabte 30 de juny, a les 10.00 hores, a Calàbria 66 (C/ Calàbria, 66. Barcelona). Les persones interessades en participar-hi ja poden realitzar la inscripció.

Després de la trobada, a les 12.30 hores, es realitzarà la primera assemblea general ordinària de l'associació. Faran el tancament de 2017 i donaran a conèixer la junta, les comissions i el pla de treball per al 2018-2019. L'assemblea serà oberta a tothom, però només els socis i sòcies de l'entitat tindran dret a vot.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.