Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sense por a les TIC, a Tàrrega

Posted on 13/04/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
El grup que ha participat en la formació "Sense por!" amb el dinamitzador del gòTIC, Ramon Oromí
El grup que ha participat en la formació "Sense por!" amb el dinamitzador del gòTIC, Ramon Oromí, for Ajuntament de Tàrrega. 2018. Licence: Tots els drets reservats

Onze participant de l'Òmnia gòTIC de Tàrrega han acabat una formació de 70 hores de durada d'alfabetització digital. El curs, que porta per títol "Sense por!", és una aposta per acostar la ciutadania a les eines 2.0 i l'era digital.

Durant el curs, les persones participants s’han familiaritzat amb recursos i eines telemàtiques com navegadors web, cercadors virtuals, el procés de creació i optimització del correu electrònic, la gestió de documents al núvol, l’ús de xats i videoconferències i aplicacions que milloren la productivitat personal.

Ha aprofitat la darrera sessió formativa per fer l'entrega dels diplomes i han comptat amb la participació del regidor de l’Àrea de Polítiques de la Ciutadania, Jaume Folguera.

El gòTIC de Tàrrega treballa ara en l'elaboració del programa dels cursos de primavera i estiu. Dimecres 9 de maig donaran a conèixer la nova programació, en un acte que tindrà lloc a les 12.00 hores, al Centre d’Entitats de la ciutat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.