Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Crida per participar en el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018

Posted on 09/04/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Crida per participar en el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018
Crida per participar en el Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2018, for CTecno. Licence: Tots els drets reservats

13.794 empreses i 103.300 persones treballadores conformen el sector tecnològic a Catalunya. Són dades del Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2017. Ara, preparen la nova edició i fan una crida tant a empreses del sector TIC com a empreses d'altres àmbits que necessitin proveïdors tecnològics perquè hi participin.

El Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno) realitza de manera anual una anàlisi quantitativa de la situació del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació, amb l’objectiu de detectar els reptes i la visió de futur del sector. El Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya arriba enguany a la seva desena edició.

Per poder-lo desenvolupar, CTecno demana la col·laboració d'empreses del sector i d'aquelles que no ho siguin però necessitin proveïdors TIC. Posa a la seva disposició dues enquestes (una sobre l'oferta i l'altra sobre la demanda). Es triguen uns 10 minuts en respondre-la. Com a agraïment per la seva col·laboració, se'ls facilitaran resultats de l’estudi en format digital.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.