Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Es busquen bones pràctiques d'integració entre humanitats, ciència i tecnologia

Posted on 03/04/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Anunci de la "Conferència Internacional sobre Humanitats i Educació Superior: Generant sinergies entre ciència, tecnologia i humanitats"
El 19 i 20 de novembre de 2018 Barcelona acollirà la "Conferència Internacional sobre Humanitats i Educació Superior: Generant sinergies entre ciència, tecnologia i humanitats", for GUNi. Licence: Tots els drets reservats

El 19 i 20 de novembre de 2018, Barcelona acollirà la "Conferència Internacional sobre Humanitats i Educació Superior: Generant sinergies entre ciència, tecnologia i humanitats". Fins al 22 de juny està oberta la crida per proposar casos d'excel·lència i bones pràctiques per ser presentats durant l'esdeveniment.

La Xarxa Universitària Global per a la Innovació (GUNi) és una xarxa internacional creada el 1999 i que compta amb el suport de la UNESCO, la Universitat de les Nacions Unides (UNU) i l'Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP), la qual acull la seva secretaria i presidència.

Des de l'any 2004, aquesta xarxa ha organitzat set edicions de la seva conferència internacional i ara prepara la vuitena, que tindrà lloc el 19 i 20 de novembre d'enguany a CosmoCaixa Barcelona.

Aquesta vuitena edició pretén ser un punt de trobada per debatre sobre el paper de les humanitats i la interrelació entre aquestes i la ciència i la tecnologia al segle XXI, amb especial atenció a l'educació superior. L'objectiu principal de la conferència és obrir un debat mundial sobre el paper actual de les humanitats en els àmbits social, acadèmic i científic i sobre la seva importància per impulsar una societat més equitativa, més responsable i més democràtica. La conferència s'adreça a experts/es nacionals i internacionals d'universitats, institucions, organitzacions, empreses i altres agències.

Hi haurà tres tipus de sessions: sessions magistrals, tallers i presentació d'experiències i casos. Han obert una convocatòria per rebre propostes de casos d'excel·lència i bones pràctiques per ser presentats a la conferència. Els membres de la xarxa GUNi que tinguin interès a mostrar una bona pràctica a la trobada, poden escriure a l'adreça de correu electrònic info[arrova]guninetwork.org. La data límit per fer-ho és el 22 de juny. Les experiències que es donin a conèixer a l'esdeveniment també apareixeran a la publicació "HEIW7 Report".

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.