Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Comissió Europea promou la connectivitat WI-FI gratuïta en espais públics

Posted on 29/01/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Informació sobre el sistema WIF4EU
Informació sobre el sistema WIF4EU, for Comissió Europea. Licence: Tots els drets reservats

Ho fa a través de la subvenció europea WIFI4EU, que es va presentar dijous passat, 25 de gener, a la seu de Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital. Aquest sistema ofereix als organismes públics bons de 15.000 euros per dotar de connexió WI-FI gratuïta biblioteques, parcs, places, edificis oficials, centres de salut, etc.

Més d'un centenar de municipis van assistir a la sessió informativa, organitzada per la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital (STCSD) en el marc de l’estratègia SmartCAT, en col·laboració amb l’associació d’empresaris TIC GENTIC. Aquesta gran afluència demostra l'interès que desperta el sistea WIFI4EU en l'àmbit local. De fet, la subvenció s'adreça especialment a les zones rurals i els municipis de menys de 10.000 habitants.

A través del sistema WIFI4EU, els municipis de tot Europa, sense excepció, poden optar a bons de 15.000 euros per construir infraestructura tecnològica per donar de WI-FI gratuïta d’alta velocitat a la seva ciutadania i a les persones que hi estiguin de pas. La iniciativa, que té una dotació total de 120M euros, promou la subvenció de fins al 100% de la infraestructura WI-FI necessària en els Ajuntaments i municipis en concepte dels punts d'accés i la tecnologia que es requereix per a la implantació del servei.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.