Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

2a edició de la TecnoFESC

From 21/10/2017 - 09:00
to 22/10/2017 - 15:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cartell TecnoFESC 2017
Cartell TecnoFESC 2017. 2017. Source: FESC. Licence: Tots els drets reservats

Diverses iniciatives que aborden la tecnologia i la informàtica des de criteris d’economia solidària s’han organitzat en un espai propi en el marc de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya, que tindrà lloc el cap de setmana del 21 i 22 d'octubre. Així, han posat en marxa la TecnoFESC.

L’espai TecnoFESC agruparà estands d’empreses i entitats d’aquest àmbit i acollirà tallers relacionats amb la sobirania tecnològica i informàtica. També hi haurà activitats divulgatives i de servei amb criteris d’economia solidària: "Us donarem a conèixer les alternatives que tenim relacionades amb la informàtica, les telecomunicacions i la producció en línia per esquivar el control monopolístic i frenar la depredació de recursos i drets humans lligada al consumisme d’aparells electrònics".

Hi haurà informació sobre com promoure les telecomunicacions obertes, lliures i neutrals; la gestió sostenible i la revalorització dels equips informàtics i la compra pública responsable d’equips electrònics per millorar les condicions de treball als països productors. S'hi podran conèixer els proveïdors de serveis tecnològics de l’economia solidària i els impulsors de la producció procumú tecnològica. Hi trobareu també punts de reciclatge de material informàtic per abordar la problemàtica de l’obsolescència programada des de la solidaritat.

Aquesta iniciativa està coordinada per SETEM Catalunya, i organitzada pels col·lectius Adab1ts, Andròmines, Guifi.net, eXo, Pangea i Jamgo. També hi participen altres entitats i empreses del món de la tecnologia i la informàtica: Colectic (abans El Teb), Free Knowledge Institut, Som Connexió, eReuse, The Things Network, Fem Procomuns, CoopDevs, Katuma, Col·lectivaT, Som Mobilitat.

Per conèixer el detall de les activitats, podeu consultar el dossier de la TecnoFESC.

Detalls del curs

Date: 
Saturday, 21 October, 2017 - 09:00 to Sunday, 22 October, 2017 - 15:00
Place:
Fàbrica de Creació Fabra i Coats
Carrer de Sant Adrià, 20 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.