Logo IoT Catalan Alliance
Logo IoT Catalan Alliance. Author: IoT Catalan Alliance. License: All rights reserved.

La IoT Catalan Alliance està promoguda per la Generalitat de Catalunya, dins del marc de l’estratègia SmartCAT, per impulsar aquest nou sector al nostre país. L’aliança està formada per un grup d’empreses i entitats que desenvolupen i implementen solucions tecnològiques en IoT. El dimecres 4 d'octubre donarà a conèixer a l'IoT Solutions World Congress els resultats de les diverses accions i dinàmiques que els seus membres han tirat endavant durant l'últim any.

A la jornada "Connecting to a smart future" mostraran els casos d'èxit més destacats dels membres de la IoT Catalan Alliance. Entre d'altres, es mostraran les transformacions que s'estan fent a la indústria, les empreses i, fins i tot, les administracions públiques per obrir una nova era de creixement econòmic i competitivitat. També s'hi explicaran les necessitats i reptes que hi ha en camps com la salut o la logística.

Tindrà lloc el dimecres 4 d'octubre, a l'Auditori de Premsa de la Fira de Barcelona - Recinte Gran Via (Av. Joan Carles I, 64. L'Hospitalet de Llobregat).

Programa

9:30 - 09:55 h. Registre

10:00 - 10:05 h. Benvinguda

10:05 - 10:15 h. IoT Catalan Alliance: Beyond the edge of solutions a càrrec de la Sra. Rosa Paradell, Innovation Bussiness manager de la Fundació i2CAT

Resum de les activitats realitzades al llarg de l'any: grups de treball  logística, salut i vehicle connectat; esdeveniments; fites assolides.

10:15 - 11:30 h. IoT Catalan Alliance: Casos d’èxit

  • Ateknea - A2CM: Plataforma per estudiar la pol·lució
  • Engisoft Cloud services & KFEW - IoT plataform/ KFEW and  cloud plataform escalable per sensoritzar i gestionar remotament motors industrials
  • Eurecat! - Kontrxteing: Augmentar el CLV (costumer live value) per millorar la UX
  • AEINNOVA - Sistema de sensorització autònom de vibracions destructives d'un turbocompressor
  • Suiphos - Plataforma per gestionar de forma eficaç el maquinari de la IoT
  • Simon – Simon 100, a new traditionally installed switch that can be turned into smart

11:30 - 11:35 h. Tancament, a càrrec del Sr. Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital

Per assistir-hi, cal enviar un correu electrònic a l'adreça info[arrova]cataloniaiot.com i comptar amb una entrada al congrés. En cas de no tenir-ne, podeu demanar un codi d’accés al mateix correu on confirmeu l’assistència.