Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Oportunitat per conèixer la feina de la IoT Catalan Alliance

Posted on 28/09/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logo IoT Catalan Alliance
Logo IoT Catalan Alliance, for IoT Catalan Alliance. Licence: Tots els drets reservats

La comunitat catalana de la Internet de les Coses participarà a l'IoT Solutions World Congress, que tindrà lloc a la Fira Barcelona de Gran Via del 3 al 5 d'octubre. Ho farà amb la jornada "Connecting to a Smart Future", on mostrarà els casos d'èxit més destacats dels seus membres.

La IoT Catalan Alliance està promoguda per la Generalitat de Catalunya, dins del marc de l’estratègia SmartCAT, per impulsar aquest nou sector al nostre país. L’aliança està formada per un grup d’empreses i entitats que desenvolupen i implementen solucions tecnològiques en IoT. El dimecres 4 d'octubre donarà a conèixer a l'IoT Solutions World Congress els resultats de les diverses accions i dinàmiques que els seus membres han tirat endavant durant l'últim any.

A la jornada "Connecting to a smart future" mostraran els casos d'èxit més destacats dels membres de la IoT Catalan Alliance. Entre d'altres, es mostraran les transformacions que s'estan fent a la indústria, les empreses i, fins i tot, les administracions públiques per obrir una nova era de creixement econòmic i competitivitat. També s'hi explicaran les necessitats i reptes que hi ha en camps com la salut o la logística.

Tindrà lloc el dimecres 4 d'octubre, a l'Auditori de Premsa de la Fira de Barcelona - Recinte Gran Via (Av. Joan Carles I, 64. L'Hospitalet de Llobregat).

Programa

9:30 - 09:55 h. Registre

10:00 - 10:05 h. Benvinguda

10:05 - 10:15 h. IoT Catalan Alliance: Beyond the edge of solutions a càrrec de la Sra. Rosa Paradell, Innovation Bussiness manager de la Fundació i2CAT

Resum de les activitats realitzades al llarg de l'any: grups de treball  logística, salut i vehicle connectat; esdeveniments; fites assolides.

10:15 - 11:30 h. IoT Catalan Alliance: Casos d’èxit

  • Ateknea - A2CM: Plataforma per estudiar la pol·lució
  • Engisoft Cloud services & KFEW - IoT plataform/ KFEW and  cloud plataform escalable per sensoritzar i gestionar remotament motors industrials
  • Eurecat! - Kontrxteing: Augmentar el CLV (costumer live value) per millorar la UX
  • AEINNOVA - Sistema de sensorització autònom de vibracions destructives d'un turbocompressor
  • Suiphos - Plataforma per gestionar de forma eficaç el maquinari de la IoT
  • Simon – Simon 100, a new traditionally installed switch that can be turned into smart

11:30 - 11:35 h. Tancament, a càrrec del Sr. Jordi Puigneró, secretari de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital

Per assistir-hi, cal enviar un correu electrònic a l'adreça info[arrova]cataloniaiot.com i comptar amb una entrada al congrés. En cas de no tenir-ne, podeu demanar un codi d’accés al mateix correu on confirmeu l’assistència.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.