Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Quina és la situació del Sector Tecnològic a Catalunya?

Posted on 14/07/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Baròmetre del Sector Tecnològic de Catalunya 2017
Baròmetre del Sector Tecnològic de Catalunya 2017, for Cercle Tecnològic de Catalunya. 2017

El Cercle Tecnològic de Catalunya torna a analitzar l'estat de salut del sector de les TIC amb el "Baròmetre del Sector Tecnològic a Catalunya 2017", arribant així a la seva novena edició. Una dada destacable: mai hi havia hagut tants treballador/ores TIC com ara, 103.300 en total.

Es tracta d'una anàlisi qualitativa i quantitativa de la situació del sector de les tecnologies de la informació i la comunicació a Catalunya. Analitza les tendències del sector i ofereix recomanacions i un full de ruta per als actors tecnològics catalans.

El Baròmetre del 2017 és la novena edició d’aquest estudi. Per portar-lo a terme, s’ha entrevistat a 16 líders d’opinió, s’han realitzat cinc focus groups i s’ha fet una enquesta que han contestat gairebé 1000 empreses.

El Cercle Tecnològic de Catalunya és l'encarregat de desenvolupar aquesta anàlisi i compta amb el suport de Barcelona Activa de l'Ajuntament de Barcelona i el Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

Des de CTecno animen a totes les persones involucrades en l'àmbit tecnològic a consultar l'estudi per descobrir "les últimes dades sobre el talent professional, l’optimisme en la valoració del sector i els reptes i recomanacions en clau tecnològica".

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.