Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Comunidad de Telecentros celebra el Dia d'Internet amb un webinar sobre robòtica educativa

Posted on 16/05/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Robòtica educativa a Fundación Esplai
Robòtica educativa a Fundación Esplai, for Fundación Esplai

El webinar es començarà a emetre a les 11.00 hores del matí i anirà a càrrec de Gabriel González de la Fundación Esplai. A la tarda faran una trobada virtual de telecentres.

La Comunidad Redes de Telecentros se suma així al Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació, que se celebra el 17 de maig. Enguany hi participen més de 800 entitats promotores de 24 països.

El webinar "Robòtica Educativa" s'emetrà a les 11.00 hores, a través de la plana web de la comunitat. Anirà a càrrec de Gabriel González (Àrea d'e-inclusió de Fundación Esplai) , que és responsable del projecte ConectaCODE de Red Conecta i mitjançant el qual es promou la introducció de la programació i la creació de codi en edats primerenques. El projecte pretén fomentar usos més creatius de la tecnologia i potenciar que infants i joves desenvolupin estratègies i competències per a la resolució de problemes i la creació dels seus propis programes informàtics. Fundación Esplai també ha desenvolupat una metodologia i continguts formatius per capacitar els dinamitzadors/ores en aquest àmbit perquè després puguin desenvolupar activitats als telecentres.

A les 17.00 hores tindrà lloc la trobada virtual de telecentres de les diferents xarxes que formen l'associació. Estarà moderada per Joaquín Delgado Torrents i s'emetrà en streaming. Servirà per conèixer com és el dia a dia en un telecentre, veure als seus tècnics i participants i mostrar com s'esta celebrant la diada en diferents comunitats autònomes.

Tant al webinar com a la trobada es podran llançar preguntes amb les etiquetes #diadeinternet i #Telecentros.

Més informació

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.