Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Un equip de Tremp, entre les finalistes sènior de Technovation

Posted on 10/05/2017
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
 L'equip Code4Care amb la seva mentora Carme Badia, dinamitzadora de l'e-centre Tremp
L'equip Code4Care amb la seva mentora Carme Badia, dinamitzadora de l'e-centre Tremp, for Carme Badia. 2017. Licence: Tots els drets reservats

Les cinc noies han dissenyat una aplicació per ajudar a les persones amb malalties cròniques a gestionar millor les seves cures mèdiques. La mentora de l'equip ha estat Carme Badia, dinamitzadora de l'e-centre Tremp.

Dissabte 6 de maig es van conèixer els equips sènior guanyadors de Technovation Challenge 2017 a nivell estatal, a dues finals celebrades a Barcelona i Madrid. De fet, a Madrid es va realitzar la final tant dels equips sènior com júnior i a Barcelona, en canvi, queda pendent conèixer els equips finalistes júnior. Aquesta final tindrà lloc el divendres 12 de maig, de 17.30 a 20.30 hores, al Mobile World Center.

Tant a Madrid com a Barcelona, els quips de noies participants van presentar les aplicacions mòbils que han desenvolupat al llarg del repte, que ha tingut lloc durant 12 setmanes. En aquest període, han creat una app i un pla de negoci i de comunicació per al seu projecte. Ho han fet en grups de dos a cinc membres i amb el suport de mentores. A cada final, s'han triat tres equips guanyadors, dels quals el primer classificat aconsegueix el passi a la semifinal mundial.

L'equip de Tremp que ha tingut com a mentor a la Carme Badia ha estat el tercer finalista a Barcelona. Es diu Code4Care i està format per cinc estudiants de segon i tercer d'ESO del col·legi Maria Immaculada i de l'Institut de Tremp. Al llarg del repte han desenvolupat l'aplicació MeetYourHealth, que dona resposta a una necessitat de l'àmbit de la salut: ajuda a les persones amb malalties cròniques a gestionar les seves cures.

En primer lloc ha quedat l'equip anomenat Technowiners, amb la seva aplicació per prevenir les conseqüències de la pobresa i, al mateix temps, la deterioració del medi ambient. The Betty Holbertons han estat les segones finalistes, que han dissenyat una app que dona un cop de mà a les ONG perquè puguin recollir donacions i, al mateix temps, acabar amb el desaprofitament dels recursos alimentaris.

Més informació

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.