Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

ITworldEdu 9

From 21/03/2017 - 09:00
to 22/03/2017 - 18:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logo ITworldEdu 9
Logo ITworldEdu 9. Source: ITworldEdu. Licence: Tots els drets reservats

El 21 i 22 de març tindrà lloc la novena edició de l’ITworldEdu, l'esdeveniment anual de referència del sector tecnològic educatiu.

ITworldEdu té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

Durant els dos dies de congrés, es realitzaran conferències plenàries, taules rodones i sessions especials amb la participació d’experts de reconegut prestigi internacional en l’àmbit educatiu i tecnològic, empreses del sector i representants de la cadena de valor educativa, així com presentacions de bones pràctiques.

Novetats d'aquesta edició:

Transformació educativa: L’ITworldEdu aposta per les temàtiques i continguts que actualment estan en primera línia de debat en el sector educatiu. Enguany la transformació educativa i com les TIC afavoreixen l’ensenyament– aprenentatge seran els eixos conductors d’un congrés amb ponents de renom i nous formats i dissenys de continguts.

Participació de la indústria: En aquesta edició volem mostrar també com la indústria participarà per donar resposta a l’escola transformadora i ser partner essencial en aquest procés de transformació i de generació d’un ecosistema educatiu avançat.

Millors pràctiques a l’aula: La selecció de millors pràctiques a l’aula estarà centrada en els eixos de transformació d’acord amb les últimes tendències a nivell internacional (OCDE i UNESCO) i estaran relacionades amb la personalització de l’aprenentatge, l’avaluació de competències i les noves formes d’organitzar l’espai i el temps a l’escola.

El congrés s'adreça a responsables i directius de centres educatius; professors/ores innovadors/ores en aplicacions tecnopedagògiques en l’entorn d’aula; empreses i joves emprenedors/ores en solucions tecnològiques per a l’àmbit educatiu; responsables d’associacions, federacions i altres agrupacions educatives; prescriptors dels usos de les innovacions tecnològiques i educatives; i càrrecs de les administracions públiques competents en matèria d’educació i TIC.

Hi ha diferents tipus d'entrades i un descompte per a les persones que les adquireixin abans del 12 de març.

Detalls del curs

Date: 
Tuesday, 21 March, 2017 - 09:00 to Wednesday, 22 March, 2017 - 18:30
Place:
Palau de Congressos de Barcelona - Recinte de Fira de Barcelona a Montjuïc
Avda. Reina Maria Cristina s/n Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.