Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Inauguració del capítol català de BECON Global

09/03/2017
de 09:00 a 17:30
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logo BECON Cities
Logo BECON Cities. Source: SmartCatalonia. Licence: Tots els drets reservats

El 9 de març tindrà lloc a Barcelona la conferència inaugural del Global Blockchain Ecosystem Network, BECON, i la inauguració del seu capítol català.

BECON és una plataforma global i intersectorial per a la col·laboració, treball en xarxa, l'explicació i la promoció de les metodologies i les solucions Blockchain i s’estén pels diversos països en format de capítols. Catalunya ha aconseguit l’exclusiva del capítol que hi havia per a l’Estat espanyol i ubicarà la seva seu a la ciutat de Barcelona.

Per celebrar la inauguració del capítol català, BECON Global llança una promoció exclusiva i ofereix l’accés a l’esdeveniment a un preu de 25 euros que també inclou una subscripció anual gratuïta a BECON, valorada en 249 euros. Aquesta subscripció ofereix als seus membres formació i activitats específiques en aplicacions del Blockchain a través de bootcamps, masterclasses, briefings i conferències de caire internacional. La primera BECON masterclass a Barcelona serà de l’1 al 4 de juny.

La inauguració tindrà lloc dijous 9 de març, de 9.00 a 17.30 hores, al Ciberàrium - Edifici MediaTIC (Roc Boronat, 117. Barcelona). La jornada es realitzarà en anglès. Podeu consultar el programa i fer la inscripció. Per beneficiar-vos de la promoció, cal que introduïu el codi BECONCatalunya al formulari de registre.

Detalls del curs

Date: 
Thursday, 9 March, 2017 - 09:00 to 17:30
Place:
Cibernàrium - Edifici MediaTIC
Roc Boronat, 117 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.