Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La UE vol saber la teva opinió sobre la Internet del futur!

Posted on 29/11/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Next Generation Internet
Next Generation Internet. 2016. Source: Comissió Europea

La Comissió Europea posa en marxa la iniciativa "Internet de la pròxima generació" (Next Generation Internet), que pretén donar una nova mirada al futur de la xarxa amb una perspectiva àmplia i inclusiva. El primer pas serà conèixer l'opinió dels europeus i europees.

La Internet és cada vegada més important per a la majoria dels aspectes de la nostra vida diària, de treball, educació i lleure. La propera generació d'Internet serà encara més penetrant, treballant amb i a través de molts dispositius i sensors diferents, i presentarà completament noves funcions i característiques. La Comissió Europea veu la possibilitat de convertir-la en més humana i contribuir a una major presència i competitivitat de la Unió Europea a tot el món. Així, posa en marxa la iniciativa Next Generation Internet, que com a primer pas vol conèixer l'opinió de la ciutadania.

Per fer-ho, vol obrir "una conversa àmplia" a partir d'una consulta que adreça als actors que seran el motor d'aquesta nova generació d'Internet: joves investigadors/ores, la nova generació de startuppers d'Internet i la societat civil. A través de l'enquesta els demana col·laboració per ajudar a definir les prioritats de recerca i innovació per Horitzó 2020.

La Comissió Europea anima la ciutadania a invertir 15-20 minuts en respondre l'enquesta (només disponible en anglès). La data límit per fer-ho serà el 9 de gener de 2017. Un informe amb els resultats d'aquesta consulta serà publicat al gener de 2017.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.