Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

II Congrés de Govern Digital

From 25/01/2017 - 09:00
to 26/01/2017 - 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
II Congrés de Govern Digital
II Congrés de Govern Digital, for Govern Digital

Després d'haver celebrat la primera edició del Congrés de Govern Digital el 2015, engega motors la segona edició, renovada i amb un contingut pensat en les necessitats actuals del sector. Tindrà lloc el 25 i 26 de gener de 2017, al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

El II Congrés de Govern Digital està co-organitzat per la Generalitat de Catalunya, el Consorci Localret i el Consorci AOC, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

El programa del congrés s’estructurà en 4 eixos temàtics: Govern Obert, Administració digital, Empresa i Gestió intel·ligent del territori. L'organització està treballant en els continguts concrets i fa una crida (call for papers) a presentar-hi propostes per a ponències.

Els objectius de l'esdeveniment són:

  • Crear un espai de trobada i d‘intercanvi de coneixement, amb experiències i debat sobre les infraestructures que han de permetre una bona governança i una gestió pública eficient, estructurant una administració oberta i innovadora que doni resposta real a les demandes i expectatives de la societat.
  • Posar en valor el paper de les administracions organitzadores en la nova administració.
  • Posar en comú les experiències en marxa, els projectes en procés de llançament, les tecnologies aplicables, les oportunitats de col·laboració.
  • Establir canals permanents de comunicació i de transferència d’experiències i tecnologies entre els responsables públics.
  • Divulgar els continguts de les diferents sessions.

Detalls del curs

Date: 
Wednesday, 25 January, 2017 - 09:00 to Thursday, 26 January, 2017 - 20:00
Place:
Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Carrer de Montalegre, 5 Barcelona