Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Aspectes legals per a gestors de coworking

21/11/2016
de 17:00 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Aspectes legals per a gestors de coworking
Aspectes legals per a gestors de coworking, for LECO

En aquest curs els/les gestors/ores d'espais de coworking podran conèixer els principals documents legals que ha de crear un espai coworking per assegurar la seva tranquil·litat i la de la seva comunitat.

Aquest curs es realitzarà el 21 de novembre, de 17.00 a 20.00 hores, a Alpha Espai, Barcelona. El preu serà de 80 euros i els/les membres de COWOCAT tindran un 10% de descompte. La inscripció es pot realitzar emplenant aquest formulari. Està organitzat per COWOCAT i LECO.

Començant per ordre cronològic, des que escollim el local fins que arriben els/les coworkers i tractant també aspectes administratius i fiscals. S'hi parlarà també de la llei de protecció de dades i de la llei de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, entre altres aspectes que no són estrictament propis d’un espai coworking, però que aquests necessiten conèixer per complir amb les seves obligacions legals com a empreses.

A LECO creuen que la part legal no pot desvincular-se del gestor de l’espai, perquè creixi i evolucioni amb el seu dia a dia i amb el dels seus coworkers. Per això, el curs serà impartit per una advocada i una gestora de coworking. Entre ambdues, aportaran conceptes teòrics i casos pràctics per conèixer tots els aspectes legals, administratius i fiscals relatius i vinculats a la gestió d’un espai.

Detalls del curs

Date: 
Monday, 21 November, 2016 - 17:00 to 20:00
Course type: 
presencial
Course level: 
intermig
Price: 
80
Place:
Alpha Espai
Carrer Pere IV, 214 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.