Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Catalunya Emprèn ha impulsat més de 5.000 projectes emprenedors al 2015

Posted on 14/10/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Treball autònom
Treball autònom. Source: Gencat.cat

El Departament d'Empresa i Coneixement ha confirmat la reedició del programa Catalunya Emprèn de cara al proper any, amb la voluntat de consolidar Catalunya com a referent de l'emprenedoria a Europa.

Aquesta acció transversal de la Generalitat de Catalunya va mobilitzar l’any passat més de 55 milions d’euros, entre ajuts directes a persones emprenedores, línies de finançament o subvencions a iniciatives específiques de suport a la creació i consolidació d’empreses. Així, va ajudar a la creació o consolidació de més 5.000 projectes emprenedors.

El programa Catalunya Emprèn es desenvolupa des de l'any 2012 amb la missió de fomentar l’esperit emprenedor i promoure la cultura d’empresa. Després de donar a conèixer els resultats de 2015, el Departament d’Empresa i Coneixement, un dels departmanets implicats, ha confirmat que el programa es continuarà desenvolupant el 2017.

Catalunya Emprèn 2015 en números:

  • La Xarxa Emprèn: L’any 2015 en van formar part 118 entitats que, amb uns 400 tècnics de suport, van ajudar a crear 3.600 empreses.
  • Les start-ups: El programa Start-up Catalonia, que compta amb 6 acceleradores, va oferir el seu suport a través de dues línies: del Pla Embarca (acceleració de primeres vendes) se’n van beneficiar 80 empreses i la línia Pla Esprint va ajudar 20 companyies a sortir a l’exterior.
  • El treball autònom: El programa Consolida’t, que va donar suport a més de 630 treballadors autònoms, i la Línia Emprèn, que va concedir 232 préstecs per un import de 13 milions d’euros.

Mes informació

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.