Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sessió informativa "Forma't i treballa al sector tecnològic"

Posted on 09/05/2016
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Persones treballant
Persones treballant. Source: Web de Garantia Juvenil. Licence: Tots els drets reservats

El Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) col·laborarà amb set de les principals empreses del sector tecnològic per formar i contractar persones joves inscrites a la Garantia Juvenil. La col·laboració respon a la demanda, per part de les empreses tecnològiques, de comptar amb persones joves específicament preparades per cobrir llocs de treball en l'àmbit TIC.

La durada de la formació dependrà de les necessitats de les empreses, i es desenvoluparà d'acord amb les característiques dels perfils professionals que requereixin incorporar als seus centres de treball. Per tal de conéixer més sobre el projecte i participar en el procés de selecció de candidats s'ha convocat la sessió informativa "Forma't i treballa al sector tecnològic", que tindrà lloc el proper 11 de maig de 10 a 13 hores al CIFO de l'Hospitalet de Llobregat (Carretera del Mig, 24). És necessari realitzar inscripció prèvia.

Les set empreses que participaran al programa són Itteria Ute, Altran Innovación SL, Deloitte Consulting, Sistemas de Información Territorial y Posicionamiento SL, Fujitsu Technology Solution SAU, T-Systems ITC Iberia i Ingeniería de Software Avanazado.

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del SOC, amb fons propis i del Fons Social Europeu.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested

Flyer seminaris Robotics
Post to 23/11/2020 | Event Date: 24/11/2020 to 01/12/2020
0
BDTalent 2020
Post to 16/11/2020 | Event Date: 03/12/2020 to 10/12/2020
0