Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Game Jam 2016

From 06/05/2016 - 16:30
to 08/05/2016 - 16:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Jam Today
Jam Today. Source: Jam Today. Licence: Tots els drets reservats

La GameJam 2016 torna al Citilab de Cornellà un any més de la mà del projecte Jam Today. Es tracta de la primera xarxa paneuropea dedicada al disseny de jocs aplicats. La iniciativa reuneix a diferents tipus d’actors, com ara clústers creatius, empreses de jocs, educació, instituts de recerca, institucions del sector públic, municipis, etc. per dur a terme les Game Jam per diferents ciutats d'Europa.

El repte de l'edició d'enguany, organitzada pel Citilab i l'Escola de Noves Tecnologies Interactives (ENTI-UB), seran les matemàtiques. En aquesta GameJam la organització proposa una experiència extraordinària: explorar tot allò que cal per dissenyar jocs increïbles que construeixin la terra somiada per Seymour Papert, pioner de la intel·ligència artificial i inventor del llenguatge de programació Logo el 1968. Ell parlava d'uns i unes alumnes que gaudeixen sent pensadors computacionals, jugant i dissenyant jocs educatius relacionats amb les matemàtiques. L'objectiu és atraure als i les joves cap a les disciplines de les ciències, la tecnologia, l'enginyeria i les matemàtiques (conegudes com a STEM per les seves sigles en anglès) i trencar estereotips.
 
La GameJam tindrà lloc entre el 6 i el 8 de maig al Citilab. Els participants tindran un repte i treballaran en grup dissenyant videojocs amb el suport de mentors experts de les entitats organitzadores durant 48 hores frenètiques i plenes d'adrenalina. Es recomana que els i les participants tinguin uns mínims coneixements sobre disseny de videojocs amb Scratch i estiguin interessats en la tecnologia i el món dels videojocs.
 
L'esdeveniment és gratuït però és necessari fer inscripció prèvia.
 

Detalls del curs

Date: 
Friday, 6 May, 2016 - 16:30 to Sunday, 8 May, 2016 - 16:00
Place:
Citilab
Plaça de Can Suris, s/n Cornellà de Llobregat

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.