40 aniversari Club Sant Feliu-Sant Ildefons
40 aniversari Club Sant Feliu-Sant Ildefons. Author: Club Sant Feliu - Sant Ildefons. 2015. License: All rights reserved.

L'entitat, adreçada a joves i infants, busca el logo que servirà per a celebrar aquest aniversari tan especial. Votar és molt fàcil i només cal respondre una enquesta de forma virtual i escollir entre les tres opcions proposades. El guanyador es convertirà en la imatge oficial de la celebració dels 40 anys de l'entitat.

D'altra banda, el punt TIC Òmnia de l'entitat està preparant un documental que vol il·lustrar què ha significat aquest temps de feina comunitària. El vídeo explicarà els inicis de l'entitat, com s'organitza, quina és la seva visió de futur i farà un repàs a les persones que han participat dels seus serveis durant la seva vida. De moment, els petits i joves que formen part del projecte ja han començat a fer la llista de persones a entrevistar. En breus, començaran el període d'entrevistes!

El Club Infantil i Juvenil Sanfeliu - Sant Ildefons és una entitat sense ànim de lucre que té per objectiu acompanyar els infants, joves i famílies en els seus processos formatius, esdevenint un espai de formació i participació amb voluntat de transformació i inclusió social.