Enabling European e-Participacion
Enabling European e-Participacion. Author: Telecentre Europa. 2015. License: All rights reserved.

El workshop Enabling Civil e-Participation es celebrà el proper 9 de desembre de 9h a 13h a la Delegació de Catalunya a la Unió Europea (Rue de la Loi, 227 Brusel·les). El taller forma part del projecte Enabling European e-Participation (E-UROPa), finançat per la Unió Europea i que té com a objectiu involucrar els ciutadans en les oportunitats existents per a la participació en línia. L'esdeveniment donarà continuïtat a una conferència sobre el mateix tema que tindrà lloc el 8 de desembre i que està organitzada per l'eurodiputat Schöpflin (PPE, Hongria) i MEP Lauristin (S&D, Estònia) al Parlament Europeu.

L'objectiu del taller és reunir representants del sector de les ONG, experts en e-Participació i activistes cívics a nivell nacional i de la UE en un mateix entorn de treball per tal que puguin compartir i aprendre de les experiències dels altres sobre participació democràtica en l'era digital. La trobada també vol servir d'inspiració per mostrar-los com innovar i apoderar als grups civils amb els que col·laboren.

Els tres grups de treball se centraran en els serveis d'e-govern, les estructures de l'e-participació i l'ús d'eines tecnològiques. A més, estaran moderats per experts amb experiència en el camp de la inclusió digital. Durant el registre podreu triar a quin grup podeu participar o fer-ho in situ abans de l'inici del taller. La inscripció online estarà oberta fins al 7 de desembre.

El Punt TIC-Òmnia de l'Associació per a Joves Teb tindrà un paper destacat en la trobada i serà l'encarregat de donar la benvinguda als assistents. Durant els propers dies es publicarà el contingut del programa.