FCForum 2015
FCForum 2015. 2 015.

Del 30 d'octubre al 2 de novembre torna el  El Free Culture Forum, Fòrum internacional per la cultura lliure. El FCFòrum d’aquest any es titula “Fighters & Makers” i està dividit en dues parts.

El Free Culture Forum, Fòrum internacional per la cultura lliure, respon a la necessitat d’un espai internacional on construir i coordinar un marc global d’acció i una agenda comuna per a temes relacionats amb la cultura lliure i l’accés al coneixement, la democracia en xarxa (mecanismes de participació i control ciutadà del poder i les institucions), la defensa d’un Internet lliure i neutral, la defensa del periodisme ciutadà pel dret a saber, informar y estar informats; la lluita legal, técnica i comunicativa contra la corrupció; i la tecnopolítica entensa como la pràctica i l’acció en xarxa per l’empoderamiento, la justícia i la transformació social.

El 31 d'octubre i coordinat per Xnet tindrà lloc el "Fighters" a la La FarineraGran Via de les Corts Catalanes 837, Barcelona 

10:45  PRESENTACIÓ DEL GRUP CIUTADÀ CONTRA LA CORRUPCIÓ – Plataforma estatal de grups ciutadans actius contra la corrupció
12:00 – 14:00  CONFERÈNCIA: No és una crisi és una estafa
15:00 – 16:30  GRUPO DE TREBALL: Llibertat d’expressió, llibertat d’informació, llibertad d’acció: estat de la questió i coordinació de lluites a l’Estat espanyol.
16:30 – 18:30  CONFERÈNCIA: Vigilància, repressió, protecció de dades i libertats civils
18:30 – 21:00  TALLERS informatius sobre autodefensa digital i drets a la privacitat de les comunicacions com a drets a la informació i a la llibertat d’expressió.
+ TALLER PER A PERIODISTES DEL Centre for Investigative Journalism
 

El dia 2 de novembre, coordinat per ObjetologíasBAU, Centre Universitari de Diseny de Barcelona – (Carrer de Pujades 118, Barcelona) tindrà lloc el "Makers".

16:00 – 19:30  CONFERÈNCIA: Makers i models de negoci
20:00  CONFERÈNCIA escènica: “Regreso al futuro”
Tot es remesclable i remesclat. Un viatje a travès de la cultura popular digital i la remescla audiovisual política com a eina per a la ciencia-ficció ciutadana per ZEMOS98.

Trobareu més informació sobre els ponents i participants de les conferències a la seva pàgina  web.
Us hi esperem!

When