Logotip del projecte europeu Fit4jobs
Logotip del projecte europeu Fit4jobs.

Dimarts 28 d'abril tindrà lloc una sessió informativa sobre la formació que ofereix la Xarxa Punt TIC, en el marc del projecte europeu Fit4jobs, a joves interessats en treballar al món de la tecnologia. Si tens entre 18 i 30 anys vine a informar-te'n!

Dins del marc del projecte europeu Fit4jobs, que rep el suport i el cofinançament de la Comissió Europea, et proposem un pla de formació de 13 setmanes de durada en tecnologies i competències transversals, per tal que adquireixis els coneixements bàsics per començar a treballar. Una vegada finalitzat el període formatiu, tindràs la possibilitat d’incorporar-te en una de les empreses líders en el sector de les noves tecnologies.

Per ampliar la informació i poder-te inscriure al procés de selecció s’ha organitzat una sessió informativa que tindrà lloc dimarts 28 d'abril, de 9.30 a 12.30 hores, a la sala d’actes de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB (Av. Diagonal, 690 de Barcelona). Et pots inscriure a la sessió informativa emplenant aquest formulari.

Recorda les dades de la sessió informativa:

Dia: 28 d’abril
Hora: de 9.30 a 12.30 hores
Lloc: Sala d’actes de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB (Av. Diagonal, 690 de Barcelona)

Enllaç al formulari d'inscripció

When

Where

Sala d’actes de la Facultat d’Economia i Empresa de la UB
Avinguda Diagonal, 690
08034