Imatge del projecte Triangulum
Imatge del projecte Triangulum.

El projecte Triangulum, finançat per la Comissió Europea, preten trobar "solucions reals de ciutat intel·ligent" i oferir-les a altres ciutats perquè les puguin replicar. L'Ajuntament de Sabadell ha participar en aquest procés i ha desenvolupat una estratègia per implementar les solucions a nivell local. Planteja un seminari web formatiu sobre governança i principis al voltant de les dades obertes (open data) el 30 de setembre de 14.30-16.30h.

L'agenda on line de l'esdeveniment és la següent:

  • Delia Mitcan (City of Eindhoven): Open Data Principles – How it works in Eindhoven
  • Adrian Slatcher (Manchester City Council): Good Practice in Using Data in the Smart City

Durant el “webinar” aquests dos representants de les ciutats precursores del projecte parlaran sobre diferents temes de la implementació del projecte Triangulum específicament a la ciutat de Leipzig (Alemanya), que és una de les ciutats seguidores o “follower” del projecte juntament amb Sabadell.

Per a connectar-se al “webinar”, cal fer-ho a través d'aquest enllaç. També, els i les interessades, poden venir a les oficines municipals situades a Rambla, 69 (edifici Narcís Giralt, planta 2a.) per seguir-ho des d’allà, o bé trucar al telèfon 93 275 12 30 (codi d’accés 468 558 717). La llengua vehicular del taller serà l’anglès.

Per a més informació sobre el projecte Triangulum podeu visitar aquesta web.

When

Where

Format virtual