Seminari sobre botiga en línia i xarxes socials, a Valls
Seminari sobre botiga en línia i xarxes socials, a Valls.

Dilluns 1 de juny, dins del cicle "Oberts a la innovació: Els dilluns tecnològics" es realitzarà a Vallsgenera un seminari adreçat a autònoms i emprendors per tal que puguin crear-se una botiga online i aprofitar millor les possibilitats que els ofereixen les xarxes socials.

El seminari està organitzat per la Confederació del Comerç de Catalunya i és gratuït. Està adreçat a comerciants, empresaris i autònoms del sector del comerç, dels serveis i del turisme de Catalunya.

L’objectiu és posar a l’abast dels empresaris les noves eines tecnològiques per tal que els comerços puguin oferir nous serveis als seus clients i, alhora, millorin la seva competitivitat. Així, s'hi explicarà com muntar una botiga virtual amb molt poc esforç, sense oblidar la botiga real. Serà un taller eminentment pràctic.

Els assistents acabaran la sessió amb el seus perfils de Facebook i Twitter creats i la seva botiga virtual gratuïta instal·lada. Rebran un certificat d’assistència de la Confederació de Comerç de Catalunya.

Si esteu interessats a participar al seminari, podeu adreçar-vos al 977 612010 o personalment a la recepció de IMDL Vallsgenera.

Per a més informació, podeu consultar el programa.

When

Where

IMDL Vallsgenera
Carretera del Pla 37A
43800