Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Programació digital de tardor al Convent de Sant Agustí

From 14/09/2020 - 10:00
to 31/12/2020 - 21:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Programació digital de tardor al Convent de Sant Agustí
Programació digital de tardor al Convent de Sant Agustí. Source: Convent de Sant Agustí. Licence: Tots els drets reservats

El Convent de Sant Agustí engega la seva programació de tardor amb propostes i novetats presencials i en línia. Us apropem totes les relacionades amb tecnologies digitals.

Creació sonora i visual

Hi haurà tallers de diferents eines digitals com Ableton Live, Logic, Affter Effects, etc. i propostes úniques al voltant de la teoria musical, la mescla i la producció d’electrònica o el mapping.

A més, amb l’Aurora Gasull podreu descobrir el software TouchDesigner per mescla d’imatges en directe (vj), també presentaran el taller de Música visual, una forma de composició oberta a tothom, recomanada especialment per a persones amb diversitat auditiva. Per altra banda, Josep Hernández acostarà a l’etalonatge amb Davinci Rescolver.

Laboratori i humanitats digitals

Amb propostes presencials i en línia per a conèixer o reflexionar sobre les eines i entorns digitals: Creació de continguts per a les xarxes socials, resolució de problemes bàsics amb programari lliure (Ubuntu) i novetats amb les tecnologies XR (Realitat Augmentada, Virtual i Mixta).

Amb Josué Coloma podreu aprofundir en la història del hacking o l’internet i pensament crític.


MakerConvent

Per endinsar-vos i aprofundir en aquest món amb eines teòriques i pràctiques, com impressió 3D, arduino o el taller d’instal·lacions artístiques amb irma Marco. I els més petits/es i grans, podreu gaudir amb MakerEnFamília per experimentar junts amb els tallers de disseny3D al novembre i desembre.

Per a més informació i inscripcions, consulteu aquesta pàgina web.

Detalls del curs

Date: 
Monday, 14 September, 2020 - 10:00 to Thursday, 31 December, 2020 - 21:00