Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Presentació de l’estratègia NewSpace de Catalunya

28/10/2020
de 16:00 a 18:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Presentació de l’estratègia NewSpace de Catalunya
Presentació de l’estratègia NewSpace de Catalunya. 2020. Source: Departament de Polítiques Digital i d'Administració Pública. Licence: Tots els drets reservats

El Govern de la Generalitat de Catalunya impulsa l’Estratègia NewSpace de Catalunya amb un programa d’actuacions específiques per enfortir l’ecosistema de NewSpace català i liderar la generació de coneixement, l’aplicació social i empresarial i la creació de noves solucions basades en dades.

El sector espacial està canviant dràsticament. Un gran nombre de persones emprenedores està creant solucions innovadores per a proporcionar accés assequible a l'espai. Aquest canvi està afectant a totes les facetes de la indústria espacial i està creant nous productes i serveis: naus espacials, sistemes de llançament, turisme espacial i molts altres més. Aquest moviment té un nom i es diu NewSpace.

El NewSpace forma part d’una nova economia que parteix de la democratització de l’espai i que provocarà una transformació notable del sector. El Govern de la Generalitat de Catalunya, a través de l’Estratègia NewSpace Catalunya, està fent una aposta decidida per aquest sector desenvolupant un nou mercat i un nou teixit tecnològic que tingui un efecte tractor i aglutinador d’altres tecnologies, així com la impressió 3D, la intel·ligència artificial, l’electrònica avançada per sensors i ordinadors i les comunicacions mòbils de nova generació (IoT i 5G).

El proper dimecres 28 d'octubre a les 16 hores podeu seguir en directe l'acte de presentació aquí.

Detalls del curs

Date: 
Wednesday, 28 October, 2020 - 16:00 to 18:00
Course type: 
virtual
Etiquetes:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.