Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) de la Generalitat de Catalunya
Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE) de la Generalitat de Catalunya.

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), òrgan adscrit al Departament de Justícia de la Generalitat, ha inclòs el coworking dins la seva oferta formativa. Així, el proper 11 de març durà a terme a la seva seu del carrer Ausiàs Marc, 40, de Barcelona, la jornada que té per títol "Coworking: Nous espais de treball i col·laboració".

La sessió respon a l’interès del CEJFE per aquest fenomen, molt relacionat amb el treball col·laboratiu (entès com el conjunt de processos de grup per assolir objectius específics). Segons els organitzadors, el coworking permet a professionals independents, creadors i emprenedors compartir un mateix espai de treball, tant físic com virtual, per desenvolupar-hi els seus projectes professionals de manera independent, alhora que fomenta la col·laboració per tirar endavant projectes conjunts. Un dels d'èxits dels espais on es desenvolupa aquesta nova forma d’organització del treball és la possibilitat d’iniciar-hi processos de coaprenentatge a través de múltiples connexions.

La jornada, d’inscripció gratuïta a través d'aquest enllaç, té com a objectiu explicar en què consisteix el coworking i com podria beneficiar els processos col·laboratius d'intercanvi de coneixement ja iniciats en l'Administració. Hi estan convidats els treballadors de la Generalitat, persones que treballen en la gestió del coneixement i d’altres professionals interessats.

Per a més informació, podeu consultar el següent programa:

16.00 h: Acreditació i lliurament de documentació.
16.15 h: Presentació: Què és el coworking? Yoel Karaso Soci de la comunitat MOB (Makers of Barcelona).
17.00 h: Taula rodona amb la participació de Yoel Karaso (MOB); Cristina Martínez-Sandoval, gestoria del Gracia WorkCenter i ambaixadora de CoworkingSpain, i Albert Cañigueral, fundador del bloc ConsumoColaborativo.com i connector OuiShare a Barcelona.
18.00 h: Debat amb el públic.
19.00 h: Fi de l’acte.

When

Where

Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE)
Ausiàs Marc, 40
08010

Other details

Course level
inicial