ornada RURAL CITIZEN 2030 - CATALUNYA
ornada RURAL CITIZEN 2030 - CATALUNYA.

La deslocalització de llocs de feina és una constant en el món digital que s'ha vist accelerada amb la situació actual. Com es pot fomentar els entorns rurals amb la incorporació de nous models de treball basats en la digitalització?

En aquesta jornada es realitzarà el 20 de juliol al matí i plantejarà un seguit de bones pràctiques d'empreses que han incorporat aquesta forma de treballar en la seva cultura empresarial i s'exposaran casos d'entitats vinculades al territori rural que ens ajudin a obtenir una visió global d'aquesta nova tendència.

Podeu inscriure-us aquí.

Programa

10:30 a 10:45h - Apertura de la Jornada 

10:45 a 11:00h - L'ecosistema rural català. Una realitat per al treball en remot - Begoña García. Gerente del consorcio leader Ribera d´Ebre - Terra Alta.
11:00 a 12:15h - 3 bones pràctiques. “Treball en remot en entorns rurals”

  • Digital Nomad Experiences. Carlos Jonay Suárez, Consultor de Estrategia Digital y creador de DNE. Carlos Jonay Suárez, Consultor de Estrategia Digital y creador de DNE
  • Sende, un espacio coliving pionero en el rural. ¿Cómo podemos volver a la aldea, pero sin cabras sino con portátiles, innovación y educación?. Edo Sadikovic, emprendedor social y formador en el ámbito del emprendimiento, resolución de conflictos y construcción de paz.
  • Tiers Lieux, en el corazón de la cohesión territorial.​ Laurent Courouble, consultor y gerente de cooperativas locales Tiers-lieux.

12:15 a 12:50 - Oportunitats del territori - Catalunya

  • Guifi.net
  • Odisseu
  • Pandora Hub

12:50 a 13:00 - Tancament i invitació als tallers

When

Where

Format virtual