Jornada_ Intel·ligència Artificial i DDHH
Jornada_ Intel·ligència Artificial i DDHH.

Durant el 2019 i el 2020 l'Espai Societat Oberta va dedicar part de la seva agenda a trobades i qüestions relacionades amb tecnologia, ètica, drets humans i justícia social. En aquesta ocasió, uneixen forces amb Lafede.cat i M4Social per organitzar una nova jornada sobre Intel·ligència Artificial i Drets Humans. Podeu realitzar aquí la vostra inscripció.

Programa

9.30h Per què aquesta jornada?
10h Securització de les nostres vides en fronteres i ciutats Ana Valdivia, investigadora en intel·ligència artificial i ciència de dades al King’s College London Youssef M.Ouled, periodista i investigador sobre conseqüències del racisme Nora Miralles, investigadora Observatori Drets Humans i Empreses a la Mediterrània (ODHE) Modera: Pepa Martínez, directora La Fede 11.45 Exclusió social automatitzada, com evitar-la? Josep Giralt, Taula Tercer Sector Javier Sánchez, Universitat de Còrdova i Data Justice Lab Sara Suárez-Gonzalo, investigadora a la Universitat Pompeu Fabra Modera: Irene Parra, responsable de comunicació de m4Social
13h Com dissenyar polítiques públiques digitals inclusives des de la participació ciutadana i la diversitat? Michael Donaldson, comissionat d’Innovació Tecnològica, Administració Electrònica i Bon Govern de l’Ajuntament de Barcelona Ismael PeñaLopez, Dirección General de Participació i processos electorals de la Generalitat Judith Membrives, integrant comunitat Algorights Modera: Thai Jungpanich, coordinadora Espai Societat Oberta A l’Espai Societat Oberta creiem que cal ampliar la mirada i aprofundir en els coneixements tecnològics per fer de les eines digitals unes aliades. 

When

Where

Format virtual