Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada informativa sobre el Curs de formació i assessorament sobre 'smart cities'

23/02/2016
de 16:30 a 18:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Smart Cities
Smart Cities, for Reto Fetz. 2007. Source: Flickr. Licence: BY-SA

La Fundació Surt  i el centre de formació Impulsem SCCL , ofereixen als joves d'entre 18 i 29 anys l'oportunitat de participar en un curs de 150 hores de formació en ciutats intel·ligents i gestió empresarial sota el títol "Les smart cities generadores de noves oportunitats per a emprendre".

El curs s'emmarca en el programa Garantia Juvenil-Emprenedoria. Pel que fa a les dues entitats organitzadores, formen part de la Xarxa Emprèn, una xarxa  público-privada d'entitats que ofereix serveis d'acompanyament i suport als emprenedors durant els tres primers anys de vida del seu negoci.

El projecte treballa amb els joves i el sector tecnològic per generar idees de negoci vinculades a la necessitat de donar resposta a les necessitats dels ciutadans del nostre territori (medi ambient, mobilitat, negocis, comunicacions, energia i habitatge entre d’altres) millorant el seu dia a dia.

En aquesta sessió informativa podràs resoldre els teus dubtes i fer preguntes als responsables de la formació. Les persones inscrites rebran de forma gratuïta de 150 hores de formació en smartcities i gestió empresarial durant els mesos de març i abril. També seran beneficiaris d'assessorament expert a nivell individual per a desenvolupar els seus projectes empenedors durant els mesos de maig i juny.

Detalls del curs

Date: 
Tuesday, 23 February, 2016 - 16:30 to 18:00
Place:
Impulsem
carrer de les Tàpies, 6 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.