Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornada informativa sobre el Curs de formació i assessorament sobre 'smart cities'

17/02/2016
de 11:15 a 13:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Smart Cities
Smart Cities, for Reto Fetz. 2007. Source: Flickr. Licence: BY-NC-SA

La Fundació Surt i el centre de formació Impulsem SCCL, ofereixen als joves d'entre 18 i 29 anys l'oportunitat de participar en un curs de 150 hores de formació en ciutats intel·ligents i gestió empresarial sota el títol "Les smart cities generadores de noves oportunitats per a emprendre".

El curs s'emmarca en el programa Garantia Juvenil-Emprenedoria. Pel que fa a les dues entitats organitzadores, formen part de la Xarxa Emprèn, una xarxa  público-privada d'entitats que ofereix serveis d'acompanyament i suport als emprenedors durant els tres primers anys de vida del seu negoci.

El projecte treballa amb els joves i el sector tecnològic per generar idees de negoci vinculades a la necessitat de donar resposta a les necessitats dels ciutadans del nostre territori (medi ambient, mobilitat, negocis, comunicacions, energia i habitatge entre d’altres) millorant el seu dia a dia.

En aquesta sessió informativa podràs resoldre els teus dubtes i fer preguntes als responsables de la formació. La sessió es repetirà al mateix espai a les 17.15h. Les persones inscrites rebran de forma gratuïta de 150 hores de formació en smartcities i gestió empresarial durant els mesos de març i abril. També seran beneficiaris d'assessorament expert a nivell individual per a desenvolupar els seus projectes empenedors durant els mesos de maig i juny.

Detalls del curs

Date: 
Wednesday, 17 February, 2016 - 11:15 to 13:00
Place:
Sala Multimedia de l'Edifici B3 del Campus Nord de la UPC
Carrer de Jordi Girona, 1-3 Barcelona