II Jornada Espurn@: Metodologia i cooperació per al canvi
II Jornada Espurn@: Metodologia i cooperació per al canvi.

Dissabte 27 de febrer tindrà lloc a Salou la segona jornada de treball sobre l’entorn del projecte Espurn@. La jornada s’obrirà amb una reflexió sobre els canvis que han representat les TIC en la manera de llegir i escriure, i una posada al dia de l’estat del projecte, seguides d’una presentació d’experiències d’utilització dels recursos Espurn@, d’un taller d’iniciació i sessions obertes a l’entorn dels grups de l’espai Espurn@-Ning.

El projecte Espurn@ és una aplicació educativa en línia que té com a objectiu posar a disposició del professorat un ampli ventall de recursos i propostes per treballar amb un alumnat cada cop més divers. Espurn@ és una aplicació desenvolupada conjuntament pel Departament d’Educació i l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona, que és la institució que n’assumeix la direcció i la coordinació, tot comptant amb el concurs d’iEARN-Pangea.

La trobada s’adreça a totes les persones que desitgin conèixer el projecte o aprofundir en la seva dinàmica, especialment al professorat dels centres pertanyents als Serveis Territorials de Tarragona i de les Terres de l’Ebre o del sud dels territoris de Lleida i Barcelona comarques.

Més informació: II Jornada Espurn@

When

Where

Palau de Convencions i Congressos (Teatre Auditori de Salou) i Institut Jaume I de Salou
Salou