Fòrum del Talent al TecnoCampus
Fòrum del Talent al TecnoCampus.

El 13 de novembre les aules de l'edifici universitari del TecnoCampus es convertiran en un punt de trobada entre les empreses i alumnes que participen al Fòrum del Talent. L’objectiu de la trobada és que les empreses coneguin el talent dels estudiants del TecnoCampus, on actualment cursen els seus estudis de grau prop de 2.500 joves.

Hi participaran 25 empreses i institucions públiques i privades. Tindran una taula on podran tenir els seus materials promocionals. La idea és que els estudiants i graduats del TecnoCampus es puguin acostar a les taules de les empreses i deixar els seus CV. A més, tindran l’oportunitat de xerrar amb els representants de les empreses perquè els expliquin quin perfil d’estudiant busquen i què valoren a l’hora de fer la selecció dels candidats.

A més, hi haurà diverses activitats paral·leles. La més innovadora és el taller de Talent Speed Networking, una nova tècnica de preselecció de possibles candidats mitjançant entrevistes ràpides, de 10 minuts, amb l'empresa. Altres activitats permetran als estudiants gravar els seus videocurrículums, entrevistar-se amb tècnics especialitzats del SOM- Meet the advisor- o assistir a la taula rodona on caps de recursos humans d’empreses com Infojobs, Bon Preu o Caixabanc els explicaran què valoren a l’hora d’escollir els candidats per les seves empreses.

When

Where

Parc TecnoCampus Mataró-Maresme
Av. Ernest Lluch, 32
08302