Esdeveniment virtual: La Bretxa Digital en les persones ateses per entitats socials
Esdeveniment virtual: La Bretxa Digital en les persones ateses per entitats socials. 2 020.

L'estudi “l’Impacte de la bretxa digital en les persones ateses per entitats socials” realitzat per m4Social, té l’objectiu d’analitzar aquest fenomen entre les persones que són usuàries de les entitats socials de Catalunya, des de l’òptica de l’accés, de l’ús i de la qualitat d’ús.

L'acte de presentació es realitzarà el dimarts 16 de juny a les 9 30 h. a través de YouTube Live. Podeu seguir l'acte aquí.

Programa

09:30h Benvinguda institucional a càrrec de la Sra. Francina Alsina, presidenta de la Taula d'entitats del Tercer Sector Sra. Sonia Fuertes, comissionada d'Acció Social de l'Ajuntament de Barcelona Sr. Josep Ginesta, secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya

09:45h Presentació dels principals resultats de l'estudi Sílvia Luque, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia Sandra Gómez, tècnica de recerca de la Fundació Ferrer i Guàrdia

10:15h Debat.

Participa María Felisa Círez, tècnica en intervenció social a Accem (ECAS) i co-autora de l'informe Brechas 2.0. Liliana Arroyo, Investigadora de l'Institut d’Innovació Social (ESADE) i experta en transformació digital i impacte social. 

Modera: Roger Palà, coordinador i soci fundador del mitjà digital Crític. 

11:15h Torn de preguntes per part del públic

11:30h Tancament

When

Where

Format virtual