2n Congrés Catalunya Emprèn
2n Congrés Catalunya Emprèn.

El Congrés Catalunya Emprèn és l'esdeveniment de referència per a l'emprenedoria a Catalunya. Tots els tipus d'emprenedoria trobaran el seu lloc, especialment: Emprenedoria de start-ups, emprenedoria de l'economia social, emprenedoria científica, emprenedoria de petites empreses i emprenedoria corporativa.

El congrés acull també el XX Fòrum d'Inversió d’ACCIÓ, el principal punt de trobada entre emprenedors i inversors a Catalunya on aquests tenen l'oportunitat de fer networking per conèixer-se i fer negoci. Al Fòrum d'Inversió, els emprenedors presenten els seus projectes davant del públic per aconseguir finançament i els inversors cerquen els millors projectes on participar.

Tindrà lloc dijous 4 de juny, al CCIB - Centre de Convencions Internacional de Barcelona. La inscripció es pot fer a través d'aquest formulari.

Programa

08.30 h – 09.00 h Acreditacions
09.00 h – 09.15 h Inaguració a càrrec de l'Hble. Sr. Felip Puig, conseller d'Empresa i Ocupació
09.15 h – 10.00 h Conferència plenària
"Passió o mètode? L’ingredient 'x' de l’emprenedoria. 24 passos –o algun menys- per construir una start-up d’èxit", a càrrec de Bill Aulet (Sloan School of Management, Massachusetts Institute of Technology - M.I.T.)
10.00 h – 10.15 h Cafè i contactes
10.00 h – 14.00 h Entrevistes emprenedors/inversors.
Reunions concertades prèviament a través del formulari d'inscripció on inversors i emprenedors s'escullen mútuament i se citen per parlar de les possibilitats dels seus projectes.
10.30 h – 12.15 h Seminaris temàtics en paral·lel
12.15 h – 13.15 h Fòrum d'Inversió
Primera part del Fòrum d’Inversió, amb la presentació elevator pitch i votació dels 21 millors projectes emprenedors de l’any en ciències de la vida, TIC i altres tecnologies.
13.15 h – 14.30 h Tallers d'eines en paral·lel (en paral·lel a la segona part del Fòrum d'Inversió)
13.15 h – 14.30 h Fòrum d'Inversió (en paral·lel als tallers d'eines)
Segona part del Fòrum d’Inversió, amb la presentació dels projectes finalistes i la resposta a les preguntes del jurat d'inversors.
14.30 h Lliurament de premis i cloenda, a càrrec de Pere Torres, secretari d’Empresa i Competitivitat
Premi Fòrum d'Inversió
Premi Deloitte a la "contribució social"
Premi a la Trajectòria Emprenedora

When

Where

CCIB - Centre de Convencions Internacional de Barcelona
Plaça de Willy Brandt, 11-14
08019