Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

24a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona

15/06/2019
de 10:00 a 13:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge de l'eina Scratch
Imatge de l'eina Scratch. Source: Scratch. Licence: Tots els drets reservats

Persones educadores, formadores i monitores de Barcelona que fan servir el llenguatge de programació Scratch en les seves activitats organitzen la 24a trobada ScratchEd Meetup Barcelona el 15 de juny.

Els meetups de l'ScratchEd són trobades mensuals on docents, educadors/ores i formadors/ores poden intercanviar idees i experiències, resoldre dubtes i, sobretot, fer xarxa amb altres persones interessades en les eines de pensament computacional per a infants i joves. La 24a trobada es realitzarà de 10:00 a 13:00 al Punt Multimèdia - Casa del Mig del barri de Sants. És gratuïta i inclou esmorzar a mig matí.

En aquestes trobades, els i les participats parlen sobre com aplicar l'Scratch a l'aula i com a extraescolar, en quines etapes educatives, recursos metodològics, experiències, idees…També, es posa la mirada en altres programes de codi visual per blocs, com Snap! (l'Scratch de secundària) i altres propostes per a treballar les competències STEAM en l'entorn educatiu.

S'estructuren en tres parts, comencen amb treball en xarxa i coneixent els interessos dels assistents. A continuació, entre tots i totes es decideix la composició de la graella de sessions i, en grups petits en funció dels interessos, es distribueixen en els diferents espais i, posteriorment es comparteixen els temes tractats.

Detalls del curs

Date: 
Saturday, 15 June, 2019 - 10:00 to 13:00
Place:
Punt Multimèdia - Casa del Mig de Sants
Carrer de Muntadas, 5 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.