Cartell del VI Concurs 'Imatge Digital de Santa Bàrbara
Cartell del VI Concurs 'Imatge Digital de Santa Bàrbara.

La participació és gratuïta i oberta a tothom. Pot presentar imatges al concurs qualsevol persona, excepte els organitzadors i les persones que col·laborin en la puntuació. Cada participant podrà presentar un màxim de tres imatges, les quals hauran de ser inèdites i no guardonades en altres concursos.

S'hi poden presentar fotografies en paper o imatges en format digital, amb una resolució mínima de 1280x1024 ppp (càmera 3 Mpix mínim). S'acceptaran collages, muntatges, fotografies pintades o manipulades digitalment de manera que s'alteri el contingut de les imatges.

Les imatges hauran de tenir el títol de les mateixes escrit darrera la fotografia o al nom del fitxer. Es presentaran en paper o en un dispositiu d’emmagatzemament digital, tancades en un sobre, a l'exterior del qual s'escriurà un pseudònim. S'entregarà un altre sobre amb el pseudònim escrit a l'exterior i un full amb les dades personals: nom i cognoms, adreça, data de naixement i telèfon de l'autor a l'interior.

En cas de presentar fotografies manipulades digitalment els participants poden presentar la foto original perquè el jurat pugui valorar el treball realitzat.

 

Per a més informació podeu consutar les bases.