Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Un premi per reconèixer estratègies feministes a les xarxes

Posted on 21/09/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
XV Premi 25 de Novembre
XV Premi 25 de Novembre, for Ajuntament de Barcelona. 2020. Licence: Tots els drets reservats

L'Ajuntament de Barcelona obre la convocatòria pel XV  Premi 25 de Novembre 'Block the troll: estratègies feministes a les xarxes'. Fins el 25 de setembre del 2020 es poden presentar projectes.

Amb motiu de la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, l’Ajuntament de Barcelona convoca un premi per premiar estratègies feministes a les xarxes socials.

Enguany, amb el lema “Block the troll: estratègies feministes a les xarxes” i busca donar suport a les iniciatives de recerca, conscienciació i rebuig ciutadà col·lectiu contra els assetjaments i la violència masclista en els entorns digitals.

L'objectiu és promoure la reflexió entorn a la necessitat de crear uns entorns digitals segurs i de confiança, proporcionar recursos i eines tecnològiques específiques per prevenir i defensar-se en cas d’agressió digital, capacitar les dones per identificar situacions d’assetjament masclista a les xarxes socials.

El projecte guanyador rebrà una dotació econòmica de 15.000 euros i suport institucional per a la seva realització. El termini de presentació dels projectes s’acaba el 25 de setembre del 2020. Podeu accedir a tota la informació a través d'aquest enllaç.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.