Cimera de la joventut BYND2015 a Costa Rica
Cimera de la joventut BYND2015 a Costa Rica.

El Punt TIC de la Ribera d'Ebre, el de Sant Feliu de Llobregat i l'Òmnia de l'Associació per a Joves Teb comencen el curs amb una engrescadora proposta per als joves dels seus barris i municipis: formar part activa de la cimera BEYOND2015.

Aquesta trobada internacional, organitzada per la Unió Internacional de Telecomunicacions (ITU en les seves sigles en anglès) té com a objectiu recollir les propostes de joves d'arreu sobre com millorar el món, a través de les TIC. Les seves conclusions es faran arribar a les Nacions Unides per tal que les tinguin en compte a l'hora de repensar els Objectius de Desenvolupament del Mil·leni i plantejar la nova agenda de desenvolupament post-2015.

Tots tres Punt TIC acolliran una jornada amb joves en què seguiran en directe algunes sessions de la cimera i compartiran les seves idees. Faran arribar les seves propostes a l'organització de la cimera i aquestes es tindran en compte a l'hora de recollir les conclusions. És, doncs, tota una oportunitat pels joves catalans de fer arribar la seva veu als líders mundials.