Imatge de participants de l'Asociación Conexión al Desarrollo de El Salvador
Imatge de participants de l'Asociación Conexión al Desarrollo de El Salvador.

Amèrica Llatina agafa, doncs, el relleu d'Europa i vol compartir la seva feina i els seus projectes amb els dinamitzadors i dinamitzadores de Catalunya. Aquests dies estigues atent a Temps de Punt TIC on us ensenyarem què es fa a l'altra banda de l'Atlàntic. Comencem amb l'exemple de l'Asociación Conexión al Desarrollo de El Salvador.

Conexión al Desarrollo és una associació sense ànim de lucre que promou l'ús i aplicació de les TIC amb l'objectiu de reduir la pobresa i facilitar el desenvolupament empresarial. La seva xarxa està formada per 10 telecentres a El Salvador.

Aquesta és la presentació que ens han fet arribat els membres de Conexión al Desarrollo on ens expliquen quines són les seves àrees principals de treball així com la seva feina amb joves i persones discapacitades.

                                                                          

Conexión El Salvador treballa de la mà amb organitzacions internacionals, nacionals i regionals (en l'àmbit públic i privat) amb l'objectiu de beneficiar a diferents segments de la població. Amb el Centre Cultural d'Espanya, per exemple, desenvolupen un programa de capacitació en Internet per a persones de la tercera edat.  També treballen en aliança amb la Asociación Naciona de Ciegos Salvadoreños o Aid to Artisand, una entitat que aplega els artesans salvadorenys.

En aquest document també pots conèixer més coses sobre la organització i objectius de Conexión El Salvador.