Cities Social Engagement
Cities Social Engagement. 2016. Font: 4YFN. License: All rights reserved.

El 4FYN és una plataforma de negoci adreçada al sector tecnològic, que es desenvoluparà paral·lelament al MWC entre el 22 i el 25 de febrer. El seu objectiu és crear espais on diferents agents puguin connectar-se i inspirar-se per desenvolupar noves idees i projectes. Es preveu que durant els dies de congrés es celebrin en aquest espai més de 5000 reunions i trobades.

El projecte SparkLab es presentarà dins de la primera jornada del 4FYN, que s'ha batejat amb el nom de "Disrupted by mobile" ("Interrompuda pel mòbil"). La seva conferència s'engloba dins del taller "Cities Social Engagement", on també participen altres projectes com The Social Coin o Elisava. La trobada vol reflexionar entorn a la creació de comunitats significatives que vulguin desenvolupar ciutats més habitables; és a dir, ciutadans participactius que volen ciutats millors. A través de l'experiència dels ponents s'analitzaran tècniques de disseny de pensament per detectar els problemes de la ciutat i com involucrar als i les ciutadanes en la seva solució a través de bones accions.

El taller tindrà lloc el 22 de febrer a partir de les 11h. Podeu consultar el programa complert en el document adjunt. Les diferents modalitats d'entrades ja estan disponibles de forma online.